Vad behöver du hjälp med?

Oavsett vad du behöver hjälp med är du alltid välkommen att höra av dig. Nystartade bolag har många frågor och får ännu fler svar – då kan det vara bra att bolla med någon helt utomstående. Har du varit företagare ett tag och har funderingar kring ett generationsskifte eller hur företaget ska gå vidare? Inga frågor är för dumma, för små eller för stora. Läs mer nedan eller kontakta oss.

Bokföring

Löpande registrering, månadsvis avstämningar eller årsvisa kontroller? Du bestämmer hur mycket bokföring du vill och hinner göra själv och vad vi ska hjälpa till med. I takt med att ditt företag växer och ställs inför olika utmaningar justerar vi enkelt uppdraget för att passa dina behov.

Personal/löner

Den hjälp du behöver för personal, löner och kontrolluppgifter. Vill du så hjälper vi dig även med tidsrapportering/justering av anställdas tid.

Redovisning

Alla företagare måste presentera en extern redovisning åt allra minst myndigheter som skatteverket och bolagsverket men även andra intressenter. Som företagsledare har stor nytta av en utökad intern redovisning – inte minst för att underlätta företagets dagliga verksamhet men också för att kunna fatta mer långsiktiga beslut, planera och försöka förutsäga framtiden. Den interna redovisningen kallas ibland också för ekonomistyrning eller management accounting.

Rådgivning

Som sagt – inga frågor är för dumma, för små eller för stora. De vi kan svara på hjälper vi till med, och kan vi inte svara så hjälper vi er i rätt riktning. Att vara företagare är ofta som att segla i en krånglig skärgård – man måste navigera mellan olika kobbar och skär, hålla reda på distansminuter och sjökortet samtidigt och dessutom se upp för andra båtar. Då kan det vara skönt att ringa någon som kan hjälpa till att peka i rätt riktning.