Skip to content

Bokföring och redovisning i Värnamo

Är du företagare i Värnamo?

I så fall är vi en byrå för er. Jag som driver den här byrån bor i Alvesta men spenderar en hel del tid i Jönköping och åker ofta förbi Värnamo på min väg dit. Jag kan både hämta och lämna material när jag passerar. För mig är det viktigt att jag känner mina kunder och att vi trivs tillsammans och då är det perfekt att då och då kunna komma förbi på en kopp kaffe.


3 skäl att anlita Ekonomiexperten som redovisningsbyrå


Färska siffror visar att 80% av alla nyföretagare vill sköta sin bokföring själva - det första året. Efter ett år vill 82% istället ha hjälp. Ett år fyllt med onödigt mycket tid på bokföring, kvittohantering, bankavstämningar och otaliga samtal till skatteverket och andra myndigheter inser de att det allra bästa är att låta proffsen sköta "pappersarbetet"*. Så kan de själva arbeta med det som de vill och kan syssla med istället. Är du en av dessa? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss.

Ekonomiexperten är en redovisningsbyrå verksam i södra och mellersta Småland. Vi arbetar med kundföretag av alla storlekar men allra roligast är det med ägarledda företag. Under vårt paraply finns många olika branscher och det är halva charmen med jobbet (den andra halvan är, tro det eller ej, själva bokföringen).