Skip to content

Bokföring och redovisning i Jönköping

Se hit om du är företagare i Jönköping 🙂

Färska siffror visar att 80% av alla nyföretagare vill göra allt själv och sköta sin bokföring på egen hand, i alla fall första året. Efter ett år vill 82% istället ha hjälp. Efter ett jobbigt år med onödigt mycket tid på bokföring, kvittohantering, bankavstämningar och otaliga samtal till skatteverket och andra myndigheter inser de att det allra bästa är att låta proffsen sköta "pappersarbetet". Så kan de själva arbeta med det som de vill och kan syssla med istället. Är du en av dessa? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss.

Företagare i Jönköping: här är 3 skäl till att du ska anlita Ekonomiexperten som redovisningsbyrå

Är du företagare i Jönköping med omnejd så är vi en byrå för er. Vi arbetar digitaliserat och platsoberoende. Har ni ännu inte hunnit med digitalisering fullt ut hjälper vi er att lyckas med det (om ni vill). Jag som driver Ekonomiexperten är både systemvetare (läs: “expert på digitaliseringsteknik”) och ekonom vilket borgar för ett bra utgångsläge. Kör du med papper och pärmar och vill fortsätta med det är du också hjärtligt välkommen, så klart.

Ekonomiexperten är en redovisningsbyrå verksam i södra Småland. Vi arbetar med kundföretag av alla storlekar men allra roligast är det med ägarledda företag. Under vårt paraply finns många olika branscher och det är halva charmen med jobbet (den andra halvan är, tro det eller ej, själva bokföringen). Jag som driver företaget heter Fredrik och min bakgrund är som systemvetare (webbutvecklare) och ekonom (redovisningskonsult), och spenderar en hel del tid i Jönköping, även om jag till vardags bor i Alvesta.