Skip to content

Bokföring och Redovisning i Alvesta

Är du företagare i Alvesta med omnejd?

Är du företagare i Alvesta med omnejd så är vi en byrå för er. Vi arbetar digitaliserat och platsoberoende. Har ni ännu inte hunnit med digitalisering fullt ut hjälper vi er att lyckas med det (om ni vill). Jag som driver Ekonomiexperten är både systemvetare (läs: “expert på digitaliseringsteknik”) och ekonom vilket borgar för ett bra utgångsläge. Kör du med papper och pärmar och vill fortsätta med det naturligtvis också hjärtligt välkommen. Byrån har kontor centralt i Växjö men ägaren bor bredvid tågstationen i Alvesta.

Färska siffror visar att 80% av alla nyföretagare vill sköta sin bokföring själva - det första året. Efter ett år vill 82% istället ha hjälp. Ett år fyllt med onödigt mycket tid på bokföring, kvittohantering, bankavstämningar och otaliga samtal till skatteverket och andra myndigheter inser de att det allra bästa är att låta proffsen sköta "pappersarbetet"*. Så kan de själva arbeta med det som de vill och kan syssla med istället. Är du en av dessa? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss.

3 skäl att anlita Ekonomiexperten som redovisningsbyrå

Ekonomiexperten är en redovisningsbyrå verksam i södra och mellersta Småland. Vi arbetar med kundföretag av alla storlekar men allra roligast är det med ägarledda företag. Under vårt paraply finns många olika branscher och det är halva charmen med jobbet (den andra halvan är, tro det eller ej, själva bokföringen).

*) Det vill säga i den mån det handlar om “pappersarbete”. Mycket kan ju utföras helt digitalt, även om det då och då är enklare att skriva och rita på papper.